I år holdes Adventure Travel World Summit i Gøteborg 16.-19. september. Her er det 750 deltakere fra over 60 land, inkludert 300 turoperatører og 50 media fra hele verden. NCE Tourism og Fjord Norge deltar, og Fjord Norge-regionen har flere deltagende bedrifter med og setter sitt klare avtrykk her.

Onsdag 18. september arrangerte vi et eget kveldsarrangement «Fjord Norway Drinks Party». Her var  hovedfokus å invitere nye og eksisterende turoperatører og andre kontakter, til samtaler med bedriftene fra Fjord Norge regionen.

Onsdag 18. september var også NCE Tourism Fjord Norway drivkraften bak et møte om guidesertifisering. Vi har tatt et internasjonalt initiativ via samarbeid med Dan Moore og Pandion Consulting, for å finne en felles internasjonal løsning på spørsmålet om sertifisering av Adventure Travel Guider. Rapporten til Dan Moore om dette arbeidet kan du lese her Final Report V1

Vi opplever at fokus på bærekraftig utvikling og klima står øverst på agendaen hos ATTA og næringen! ATTA lanserer i 2019/2020 et program som heter «Neutral Together» som vi oppfordrer næringen til å følge med på.

 

Postet av Gry Bystøl