Fjord Tours blir landes største leverandør av aktiviteter, lanserer over 110 nye aktiviteter i Norge i Trekksoft.

 

Vi ser at en stadig større andel av turistene som besøker Norge ønsker å ta del i aktiviteter i forbindelse med sitt opphold. Vi tror derfor det er viktig at vi fortsetter å utvikle tilrettelagte opplevelser for dette segmentet som kan bidra til å øke verdiskapingen ytterligere i våre kjerneområder.

De aktive turistene har gjerne et lavere døgnforbruk per person enn de øvrige turistene til Norge, men total forbruket blir høyere fordi de aktive turistene er i landet lengre enn øvrige turister, sier Steinar Aase. Dessuten viser undersøkelser i etterkant at disse turistene er mer fornøyd enn de som ikke er aktiv og det igjen betyr at etterlatt inntrykk blir forbedret.

Vi er heldige som er tildelt en slik storslått natur og det er derfor viktig at vi forvalter den riktig. Vi tror at Norge vil bli sett på som et flott ferieland for både store og små der man kan skape sin optimale aktive ferie med bla familieparker, kajakkpadling, rafting, fjordsafari, sykkelturer, hundesledeturer, vandring, museer og mye mer.

Frem til dags dato har selskapet en økning på 240% fra i fjor og det på en smal aktivitetsportefølje, nå lanserer over 100 aktiviteter i tillegg gjennom nytt bookingsystem, Trekksoft, som gjør det enkelt å ta en eller flere aktiviteter, gjerne i kombinasjon med de ulike rundturene selskapet tilbyr.  Vi har mange fantastiske entusiastiske aktivitets leverandører i landet som leverer høy kvalitet på sine aktiviteter. De som leverer kvalitet, har alltid et fortrinn. Innenfor reiseliv og spesielt i dette segmentet kan man ikke tenke på en hurtig gevinst, avslutter Aase.

Postet av Dag J. Aksnes