Kurs: «tilby betre matopplevingar» fokus på utemat

LOEN – NORDFJORD 18.-19. OKTOBER

Er du i målgruppa? Kurset rettar seg mot bedrifter som har matservering, inne som ute, som ein viktig del av opplevingstilbodet. Særlig vert kurset retta mot dei som driv med opplevingsturisme, aktivitetsbedrifter og for lokalmatprodusentar.

Gjennomføring av kurset: Kurset vert holdt i regi av NCE Tourism og Visit Nordfjord med støtte frå Innovasjon Norge. Kurset vert gjennomført med kokkar frå Kulinarisk Akademi. Kurset er frå lunsj til lunsj og det er begrensa plassar.

PÅMELDING HER!

Adventure Travel Guide Training Course: Introductory Level, 5-7 oktober – Solund

Ønsker du å jobbe som guide? dette kurset går over en helg i fantastisk skjærgårds-natur og gir deg en innføring i profesjonell guiding. Kurset krever ingen forhåndserfaring med guiding, og kan senere nyttes mot ulike aktiviteter som vandring, padling, sykling med mer. For mer informasjon kan du kontakte Tom Erling Bahus; tomerling@bahus.as ,tlf 900 55 891.

Påmelding klikk her!

HMS kurs for opplevelsesbedrifter – Innføring i systematisk sikkerhetsarbeid – 3. oktober – Bergen

Å redusere risiko krever en helhetlig og systematisk tilnærming til sikkerhetsarbeidet. Mange opplever dessverre at det både er vanskelig å komme i gang og vanskelig å få oversikt over hva som egentlig kreves. Dette kurset hjelper deg blant annet med:

  • Å få oversikt over krav, lover og regler •
  • Å oppnå bevissthet omkring styrker og svakheter i egen bedrift.
  • Konkrete verktøy som du kan bruke i ditt videre sikkerhetsarbeid
  • Et nettverk av andre aktører som sitter i samme båt.

Påmelding her!

Kurs i lønnsom utemat –  Bergen

Kurset retter seg mot opplevelsesbedrifter, med vandring som en viktig del av tilbudet. Med fokus på lokale råvarer skal vi trene på å utvikle menyvariasjon for turer. Kulinarisk Akademi står for den matfaglige gjennomføringen.

Målet er å inspirere og motivere til å ta i bruk lokale råvarer, lære nye teknikker og metoder for bruk av råvarene, og i neste omgang utvikle retter for forskjellige turkonsepter innen vandring.

PÅMELDING HER!

Postet av Gry Bystøl