Dagene 23 – 30 oktober kjørte Johannes C. Apon (Outdoorlife Norway) en test-visningstur av den gode, gamle Discovery Route. Med seg hadde han turoperatører fra UK, Norge og Tjekkia. 

 
Arbeidet med å revitalisere Discovery Route startet i Suldal i 2008 gjennom et VRI prosjekt der de største reiselivsbedriftene i Suldal var representert. Det gikk noen år og i 2012 ble reiselivsbedrifter i
Røldal, Hardanger og Voss invitert med i arbeidet. Det har skjedd mye siden den gang igjen og prosjektet har blant annet ligget forankret i NCE Tourism Fjord Norway med hardt arbeidene partnere for å få konseptet opp og gå igjen.

NCE Tourism deltok på mesteparten av turen som startet på Sola Stranden i Stavanger og endte på Fløyen i Bergen etter 7 inntrykks fulle dager. R13 som Discovery Route følger er en perfekte rute med hoteller i foskjellige klasser og aktiviteter for alle. Til og med selve kjøreturen er flott med alle sine fosser og majestetiske fjell. Det var en veldig vellykket tur og vi vil takke for kjempe flott innsats av alle som deltok for å gjøre testturen en suksess!

Discovery Route består av disse partnerne: 

Kronen Gaard, Sola Strandhotell, Verkshotellet, Lilland Hotel, Outdoorlife Norway, Hjelmeland Spa, Mo Laksegard, Energihotellet, Hordatun, Skyss Stasjonen, Ravnafloke, Hardanger Opplevelse, Hotel Ullensvang, Voss Active, Bergen Basecamp, Fjord Events og Fleischer’s Hotel.

 

For mer info: https://discoveryroute.no

    

Bilder: Johannes C. Apon

Postet av Iselin Andrea Ødemark