Det er alltid spennende med nye reisemål og denne gangen er det snakk om å utvikle Vidden mellom Fløyen og Ulriken som neste nasjonale tursti;  guiding, mat og ny teknologi for å få folk til å komme seg ut i naturen og få en trygg og minnerik opplevelse.

 

Vidden prosjektet er godt i gang og onsdag 30 august samlet en stor gjeng dyktige folk seg for å teste ut turen mellom Ulriken og Fløyen.

På turen fra Ulriken til Fløyen ble det servert, tørrfisk, plommer, spekemat, fiskesuppe, lapper med eplesyltetøy og egenproduserte energibarer av dyktige kokker fra Ulriken 643 på Ulriken. Langs alle stopp ble planer og ideer om alt fra opparbeiding av sti, arkitekttegnete ly for vær og vind, skulpturløype og kortreist mat fra bønder som har dyr på beite på Vidden. Teknologi hadde hovedfokus denne gang hvor et spennende samarbeid med NCE Media og deres innovative bedrifter har ført til unike kobling mellom sensornettverk, Ibecons (nettvarder), armbånd og app. Turutstyr ble satt på prøve da alle årstider presenterte seg på samme dag.

Nedenfor finner du de inviterte til å teste Vidden turen.

Inviterte til testtur Vidden 30.8

Dagen ble en suksess og vi gleder oss til fortsettelsen!

 

     

Postet av Iselin Andrea Ødemark